Nyhed

Radio Klassisk – nu med værter

Den kommercielle kanal gik i luften sidst i oktober, dog kun med musik. Men nu er der mennesker ved mikrofonerne i tidsrummene kl. 6-9 og kl. 15-18.

Hanna Madsbjerg, som i flere år har haft med markedsføring for DR-ensemblerne at gøre og er uddannet cand.mag. i moderne kultur og formidling, er vært i de tidlige morgentimer. Redaktør Morten Ernst Lassen (foto), tidligere international baryton og sidenhen marketing- og PR-manager ved pladeselskabet Universal Music, tager sig af eftermiddagen.

Om fredagen guider Uffe Savery, til daglig orkesterchef ved Sjællands Symfoniorkester, rundt i aktuelle koncerttilbud. På søndage har Kasper Holten sit eget program, ‘Kaspers opera’.

Radio Klassisk fylder mere værtsbåren radio på hen af vejen – “vi bygger flyet, mens vi flyver det”, som Hanna Madsbjerg formulerer det. Kanalen vil være usnobbet med musikken som det bærende, mener Morten Ernst Lassen. “Jeg skal ikke holde timelange foredrag”, siger han.

Radio Klassisk kan høres på FM-frekvens 90.0-106.9 i København og omegn og på 106.2 i Århus-området, desuden på YouSees kabelnet.

Tilmeld gratis nyhedsbrev | Magasinet KLASSISK

FLERE NYHEDER