Nyhed

400 gratis minikoncerter på Gl. Torv

MuSirkus’ er et nyt koncept, der skal få den klassiske musik ud til flere musiklyttere og få musikken til at være mere imødekommende for uindviede. Derfor spiller fire musikere i alt ca. 400 gratis minikoncerter af 5-10 minutters varighed fra 5. til 14. august på Gl. Torv i København i uformelle omgivelser midt i city.

Arrangøren mener, at den klassiske musik er indbydende og inddrager lytteren. Og det vil man ganske enkelt vise ved, at musikken “spilles af fantasifulde, sjove, spændende og levende mennesker, der ikke forskanser sig i elfenbenstårnene”. Man vil spille værker “af korte forløb som det er muligt at

opleve uden at have forkundskaber, uden at skulle skaffe børnepasning og uden nødvendigvis at afsætte en hel aften på at lytte til musik, man måske ikke kender så godt”.

Konceptets titel MuSirkus henviser til, at arrangøren mener, at den klassiske musik kan være ligeså akrobatisk og neglebidende spændende som cirkusnumre. Om der er flere “cirkus-løjer” end som så i konceptet, kan man finde ud fra 5. august kl. 14.30.

Medvirkende: Cellisterne Jakob Kullberg og Amy Jolly, harpenisten Maria Boelskov og guitaristen Jesper Lützhøft.

MuSirkus
5. -14 august kl. 14.30-18.30
Gl. Torv, København K

Tilmeld gratis nyhedsbrev | Magasinet KLASSISK

FLERE NYHEDER