Nyhed

Dacapo udvider online

Nu kan du frit gå på opdagelse i Dacapo Records’ omfattende musikkatalog og fra deres splinternye online musikbutik håndplukke lige netop den arie, den sats eller hele det værk, du ønsker.
Pladebranchen har længe frygtet denne udvikling, men Dacapo har altså valgt at følge strømmen og i lighed med fx iTunes servicere sine kunder med en ny mulighed for at købe og downloade yndlingsmusikken på nettet. Anledningen er pladeselskabets 20 års jubilæum, og de kalder musikbutikken et ”nyt og banebrydende kapitel i Dacapos historie”.
Det banebrydende ligger primært i muligheden for at downloade musikfiler i forskellige lyd-kvaliteter ud over mp3. Særligt stolte er de over at kunne præstere den eksklusive Studio Master Quality, som de mener overgår cd-lydkvalitet. Således forsøger de at imødekomme selv de mest kritiske blandt nyderne af klassisk musik. For selv om digitaliseringen af musikken er i stærk bevægelse, findes der også en modbevægelse blandt lyttere, som går tilbage til vinylpladen og dens for dem mere autentiske klangbillede.
Men Dacapo håber også, at den nye online musikbutik ”kan give et nyt publikum appetit på at gå på opdagelse i den klassiske musik”. Det betyder også, at man via hjemmesiden kan fordybe sig i tankerne bag indspilningerne og læse teksterne fra bookletten, hvad man ofte ikke kan i andre online musikbutikker.

Til Dacapos musikbutik

Tilmeld gratis nyhedsbrev | Magasinet KLASSISK

FLERE NYHEDER