Nyhed

Mere opera!

Københavnerne bør i slutningen af juli virkelig kunne mærke, at de har en operafestival i deres by. Copenhagen Opera Festival har fået vokseværk, efter den så dagens lys for to år siden. Sidste år lokkede ni forestillinger 20.000 operaentusiaster indenfor. Med 18 forskellige forestillinger i år regner arrangørerne med en del flere. Om vokseværket siger festivaldirektør Anders Beyer:

”Vi har på alle måder skruet op for ambitionsniveauet i år. Vi har fordoblet antal produktioner, vi har øget festivalens varighed, og vi forventer en publikumsfremgang på omkring 50 % i forhold til sidste år.”

Festivalprogrammet rummer noget for enhver operasmag. Der er stand up-opera, Mozart for børn, virtuos barok med Vivica Genaux (foto) og Concerto Köln og en ægte verdensstjerne, når Roberto Alagna synger franske og italienske arier med Tivolis Symfoniorkester. Alt sammen kan opleves på gader og stræder rundt om i byen. Inden døre kan man nyde operatonerne i de københavnske koncertsale og attraktioner, blandt andet Frederiksberg Slot. En operettebåd vil sågar sejle rundt i kanalerne.

Foto: EMI Classic

Tilmeld gratis nyhedsbrev | Magasinet KLASSISK

FLERE NYHEDER