Nyhed

Aarhus Symfoniorkester livestreamer gratis koncerter

Aarhus Symfoniorkester livestreamer gratis koncerter | Magasinet KLASSISK

Mens landets orkestre og musikhuse venter utålmodigt på genåbning, har landsdelssymfonikerne i Aarhus fået nok af ventetiden. Under titlen ‘Fønikskoncerter’ tilbyder Aarhus Symfoniorkester i april en række erstatningskoncerter uden publikum som alternativ til forårets planlagte symfoniske fredagskoncerter.

Aarhus Symfoniorkester corona-skalerer orkesterstørrelsen og livestreamer Fønikskoncerterne gratis med reduceret solistgalleri fra Symfonisk Sal i Musikhuset Aarhus. Du kan finde kammerkoncerterne enten på orkestrets website eller på deres YouTube kanal.

»Til erstatningskoncerterne vil publikum kunne opleve en lang række af de allerede engagerede kunstnere i samspil med orkestrets musikere, men i lidt andre musikalske konstellationer end de oprindeligt planlagte. Det er desværre ikke muligt at gennemføre koncerterne helt som oprindeligt planlagt, men vores publikum skal selvfølgelig ikke snydes for god musik af den grund«, skriver Aarhus Symfoniorkester på programsiden for Fønikskoncerterne.

Første koncert med musik af Francaix, Mozart og Reger fandt sted sidste fredag og ligger nu tilgængelig online. De kommende koncerter byder på stryger- og klaverværker og har bl.a. cellist Andreas Brantelid og pianist Tanja Zapolski som solister.

Foto: Nikolaj Lund / Aarhus Symfoniorkester

Du kan finde programmer og koncerter her

Bestil abonnement på magasinet KLASSISK

FLERE NYHEDER