Nyhed

Anna Netrebko aktuel med kogebog

Anne Netrebko aktuel med kogebog | Magasinet KLASSISK

I forbindelse med Anna Netrebkos 50-års fødselsdag udgav hun i efteråret sin første bog på det østrigske forlag Styria. I bogen med titlen ‘Anna Netrebko – Geschmack meines Lebens’ (‘Smagen af mit liv’; red.) får læseren indblik i, hvordan divaen bruger madlavning til at jonglere balancen mellem privatliv og en karriere som en af operaverdenens allerstørste stjerner.

I Styria Buchverlages omtale af kogebogen beskrives det, hvordan hver opskrift fortæller en lille historie om sangerinden og på den måde lader hendes mange fans komme lidt tættere på hendes hverdag og livshistorie.

Ved et pressemøde i Wien i forbindelse med udgivelsen fortalte Netrebko, hvordan maden igennem årene er blevet en så vigtig del af hendes livsstil, at hun var nødt til at udgive en kogebog. Hun sagde videre:

»Madlavning er en kreativ beskæftigelse for mig. Jeg kender værdien af gode råvarer og et godt køkken og sætter pris på både komplicerede og helt enkle retter. At være sammen og spise sammen – det er en udveksling af god, positiv energi. Men det korte af det lange er, at jeg elsker at spise!«.

Kogebogen er blevet pænt modtaget. I avisen Süddeutsche Zeitungs anmeldelse beskriver Helmut Maur den således:
»Lyrisk vidde og bedragerisk koloratur, medrivende smag og lurende syrlighed mødes i tavs harmoni«.

Bogen er udsendt kort inden udgivelsen af hendes nye album ‘Amata dalle tenebre’, og selv om det er første gang, at Anna Netrebko får trykt sine tanker og opskrifter, er det ikke første gang, hun uddeler madtips. På hendes Facebook og Instagram profiler har hun i årevis delt ud af både opskrifter og af sig selv fra sit køkken i lejligheden i Wien.

Læs mere: Netrebko fyrer den af på sin 50-års dag med stjernevenner

Tilmeld gratis nyhedsbrev | Magasinet KLASSISK

FLERE NYHEDER