Artikel

»Folk skal rejse til København for at gå til koncert« | Interview Peter Lodahl

Iinterview Peter Lodahl | Magasinet KLASSISK

Hvorfor skal succesopskriften fra Noma indskrænkes til kun at handle om mad?, spørger Copenhagen Phils nye chef, operasangeren Peter Lodahl.

Af Michael Bo

Det er, mens jeg sidder og anretter blok og diktafon på bordet i Restaurant Told & Snaps, at noget får mig til at løfte blikket og kigge op mod Toldbodgade. Nogen kommer susende på et elløbehjul. Ud for mit vindue står han af. Det er Lars Løkke Rasmussen, manden som ingen har set eller talt med, siden han listede uset ud af Statsministeriet flere uger inden. Han står af elløbehjulet og står et øjeblik der i blå statsministerhabit, og jeg når ikke at fatte mig, før han har stillet sig op på løbehjulet igen og er kørt videre.

Hvad …?

Jeg ved ikke, hvad det siger om samfundet. Og selvfølgelig tror jeg sekundet efter overhovedet ikke på, at det var Løkke, jeg så, selvom jeg i dag flere dage efter kan rulle scenen igennem, indstilling for indstilling, for mit indre øje.

Det er på en måde ikke underligere, at jeg drømte om Peter Lodahl natten inden.

Vil du læse mere?

Køb et årsabonnement og få ubegrænset adgang til alle nyheder, artikler, anmeldelser m.m. på klassisk.org

Bestil abonnement

Læs artiklen i KLASSISK nr. 55

KLASSISK udkommer både som magasin og online. Med et abonnement får du både tilsendt de kvartalsvise magasiner, samt adgang til det fulde kartotek her på hjemmesiden.
Tilmeld gratis nyhedsbrev | Magasinet KLASSISK

FLERE ARTIKLER