Nyhed

Ung tenor-komet i stald hos Decca

Ung tenor-komet i stald hos Decca | Magasinet KLASSISK

Decca Classics tror så meget på potentialet hos det unge tenortalent Freddie De Tommaso, at pladeselskabet har skrevet en eksklusiv kontrakt med den kun 27-årige brite af italiensk afstamning. Debutalbummet ‘Passione’ er på gaden 9. april, dagen efter 100-året for fødslen af den italienske tenor Franco Corelli, som udgivelsen er en hyldest til.

Den unge englænder, som for alvor vakte opmærksomhed med flere førstepriser i 2018, har siden landet roller på de største europæiske scener. Med Decca-aftalen bliver De Tommaso en del af selskabets prominente tenorgalleri, der tæller afdøde og nulevende stjerner som Luciano Pavarotti og Joseph Calleja, og albummet byder da også på arrangementer, som oprindeligt er skrevet til dem.

»Det er en stor ære at slutte sig til rækken af berømte tenorer hos Decca Classics. Sangene på mit debutalbum ligger alle mit hjerte nær og hylder min arv og mine helte«, siger De Tommaso i en pressemeddelelse.

Dominic Fyfe, direktør hos Decca Classics, glæder sig over at have fået et nyt stjernefrø i sin stald og siger:

»Intet slår spændingen ved at underskrive med en ny tenor, og med Freddie De Tommaso har vi en stemme, der allerede har fået publikums puls op i hele Europa. Det er sjældent at finde en ægte spinto-tenor i dag, og med sine kun 27 år har Freddie verden for sine fødder«.

Foto: Craig Gibson / Decca

Læs mere: Lise Davidsen udgiver andet soloalbum

Tilmeld gratis nyhedsbrev | Magasinet KLASSISK

FLERE NYHEDER